Kako funkcionira Green market?

Green market je prva prava virtualna tržnica u sklopu koje je u par klikova moguće  naručiti domaće proizvode direktno od hrvatskih proizvođača. Radi se o inovativnoj platformi koja povezuje domaće proizvođače s krajnjim kupcima koji iz udobnosti vlastitog doma na jednostavan način dolaze do željenih zdravih proizvoda. 

Green market je internet trgovina koja funkcionira na način da proizvođač besplatno dobiva svoje mjesto na virtualnoj tržnici, dok kupac na jednom mjestu pristupa raznovrsnoj ponudi domaćih proizvoda koje jednostavno i lako može kupiti. 

Green market je tu za hrvatske proizvođače

Green market pomaže hrvatskim proizvođačima plasirati svoje proizvode na inovativan i praktičan način, naročito u ovo stresno vrijeme socijalnog distanciranja kada većina proizvođača nema svoje klasične kanale prodaje. Stoga im ova platforma omogućava novi interaktivni kanal koji im pomaže ostvariti veće prihode. Registracija na Green marketu je u potpunosti besplatna, a svaki proizvođač dobiva vlastitu internet trgovinu putem koje distribuira svoje proizvode kao na pravoj tržnici. 

Registracija proizvođača se vrši klikom na Registracija prodavača gdje se unesu potrebni podaci za prijavu. Nakon toga proizvođač dobiva osobnu internet trgovinu na Green market tržnici u sklopu koje može dodavati proizvode, količine, cijene i sve ostale informacije potrebne kupcu za što lakši odabir artikla. Osim vlastite mini trgovine u kojoj su izlistani svi proizvodi i podaci dobavljača, korisnik dobiva i unos trgovine na cjelokupni Green market popis proizvođača gdje kupci mogu pregledavati proizvode ovisno o kategoriji i lokaciji. I tako putem svakog proizvoda mogu pristupiti određenom OPG-u, tj. njegovoj mini web trgovini. Kada su proizvodi naručeni, prodavač kroz sustav dobiva notifikaciju o svim detaljima narudžbe. 

Svoje proizvode dobavljač može dostaviti samostalno na kućni prag kupca ili narudžba može biti isporučena Green market dostavom. U slučaju vlastite dostave proizvođač u svom korisničkom sučelju ima mogućnost aktivirati opciju dostave te odabrati ’zone’ u koje želi dostavljati. U sklopu sučelja dobavljač može aktivirati i opciju osobnog preuzimanja od strane kupca. U tom slučaju, dogovor se vrši direktno između proizvođača i kupca. 

Green market na usluzi kupcima

Zdrava i domaća hrana doći će na vaš kućni prag u par jednostavnih klikova. Na Green marketu pronaći ćete široku ponudu domaćih proizvoda koje možete vrlo lako naručiti, a isti će vam biti dostavljeni u najkraćem mogućem roku. Ova virtualna tržnica sadrži raznovrstan popis OPG-ova i lokalnih proizvođača koji će zadovoljiti vaše osobne potrebe. Kako bi kupnja bila lakša, brža i efikasnija, proizvode je moguće pregledavati ovisno o kategoriji i lokaciji. 

Narudžba se vrši na način da se odaberu željeni proizvodi, dodaju u košaricu te vrlo jednostavno i sigurno plate putem internet bankarstva, kreditne kartice ili osobnim preuzimanjem. Proizvode je moguće i samostalno preuzeti kod dobavljača ili ih proizvođač sam može dostaviti na adresu kupca, a narudžba može biti isporučena i putem Green market dostave.

Obzirom na trenutnu izvanrednu situaciju s koronavirusom, naša preporuka je Green market dostava kako bi vaša kupnja bila bezbrižna i sigurna. 

Zašto Green market? 

Green market je interaktivna virtualna tržnica koja povezuje hrvatske proizvođače i krajnje kupce koji su u potrazi za zdravim i provjerenim domaćim proizvodima. 

Ova inovativna platforma na jednom mjestu nudi potpunu uslugu i za proizvođače i za kupce. Hrvatskim proizvođačima pruža idealnu priliku za osvajanje novih tržišta i kupaca, kao i ostvarenje većeg profita, a kupcima daje jednostavan pristup raznovrsnoj domaćoj ponudi proizvoda koji brzo i sigurno dolaze do njihovih vrata. 

Projekt Green market je nastao s ciljem da pomogne OPG-ovima i lokalnim proizvođačima u prodaji i distribuciji proizvoda, potakne hrvatsku proizvodnju, kao i zdrave prehrambene navike zajednice.